O gospodină a realizat un tort al miresei din macaroane şi o vioară decorată tot cu macaroane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiecte realizate de Liliana Cirebea
Obiecte realizate de Liliana Cirebea

Liliana Cirebea este gospodina în vârstă de 38 de ani din localitatea timişeană Bărăteaz care a făcut mai multe obiecte de decor din tăiţei, seminţe, orez, macaroane, pietricele şi alte lucruri. Ultima realizare a femeii este o vioară din carton, decorată cu macaroane.

Liliana Cirebea şi-a dedicat întreaga viaţă familiei, gospodăriei şi magazinului pe care îl deţine împreună cu soţul ei. În urmă cu un an şi câteva luni, aşteptând clienţii, a început să-şi pună la contribuţie simţul artistic şi să lipească, pe carton, fel şi fel de lucruri luate de prin gospodărie, cum ar fi seminţe, orez, porumb, fân, paste făinoase. Din mâinile ei au ieşit adevărate creaţii: biserici, ferme şi lămpi funcţionale. În machetele de dimensiuni mai mari a pus becuri, pentru a putea fi luminate mai bine şi pentru a ieşi în evidenţă mai uşor şi lucrurile realizate în interior.

Obiecte realizate de Liliana Cirebea Obiecte realizate de Liliana Cirebea Obiecte realizate de Liliana Cirebea

Luna trecută, gospodina a finalizat un tort al miresei făcut din macaroane. La primul nivel se află sala de mese, la primul etaj dormitorul, iar la cel de-al doilea camera copiilor. „Deasupra se află mirele şi mireasa. Tortul este vopsit în alb şi maro, ca să semene cu unul din frişcă şi ciocolată. În interior este luminat cu beculeţe", ne-a spus Liliana Cirebea. După tort a urmat o cutiuţă de dar, la nuntă. Şi aceasta este realizată tot din carton şi decorată cu macaroane, la fel ca şi vioara finalizată zilele trecute.

Liliana Cirebea va face un tort al miresei din macaroane
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite