Timișorenii de la nunta lui Cristian Borcea: Sorin Boiangiu, fostul iubit al Adelinei Pestrițu, ales cavaler de onoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timișorenii par a avea un rol important în nunta dinamovistului Cristian Borcea. Pe lângă mireasa Alina Vidican, în fața altarului va mai fi prezent un timișorean - Sorin Boiangiu, fostul iubit al Adelinei Pestrițu. Vezi care sunt timișorenii care vor mai participa la nuntă!

Un destin legat de timișoreni - una dintre cele mai disputate nunți ale anului pare să aibă protagoniști mai mulți timișoreni. Conform unui site local, Cristi Borcea și Alina Vidican l-au ales cavaler de onoare pe Sorin Boiangiu - timișorean care a devenit cunoscut după relația cu frumoasa Adelina Pestrițu.

image

Sorin Boiangiu a fost ales cavaler de onoare la nunta lui Borcea

Fostul bodyguard Sorin Boiangiu s-a aflat în mijlocul unui scandal, anul trecut, după ce a fost acuzat de implicarea în scandalul soldat cu focuri de armă în sala de urgenţe a Spitalului Municipal din Timişoara. Incidentul a pornit după ce apropiatul lui Borcea i-a spart nasul unui individ care i-a înjurat prietena şi pe urmă a încercat să îl împuşte pe Boiangiu.

EXCLUSIV Sorin Boiangiu, fostul iubit al Adelinei Pestriţu ex-Vârciu, riscă închisoarea sau o amendă record în conflictul armat de la spitalul din Timişoara

Timişoara: PORTRET / Cristea Opria, agentul FIFA  care trage cărţile

Timișoreanul Opria Cristea va face parte din nuntași

Conform debanat.ro, la nuntă va mai participa un timișorean, impresarul Opria Cristea, cunoscut după ce a lansat în fotbal nume precum Gabriel Torje, de la Dinamo, Cristian Daminuţă, împrumutat de Inter la Modena sau poliştii Mera, Scutaru, Latovlevici şi Luchin. Cristea este unul dintre puţinii impresari de fotbalişti din România agreat de forul mondial al fotbalului.

Timişoara: PORTRET / Cristea Opria, agentul FIFA care trage cărţile

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite