Gata cu târgurile de job-uri. Şomerii vor putea fi consiliaţi online cu un program de 6 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Targurile de joburi ar putea fi inlocuite cu pagini web
Targurile de joburi ar putea fi inlocuite cu pagini web

După ce timişorenii au dovedit că nu sunt foarte interesaţi de ofertele angajatorilor de la târgurile de joburi, agenţia de specialitate pregăteşte o nouă abordare. Şomerii vor putea să ia legătura cu angajatorii pe internet, prin intermediul unei pagini web, care va oferi consultanţă online.

Aproape 6 milioane de lei au fost alocate unui proiect de înfiinţare a unei pagini web care să creeze o legătură între angajaţi şi angajatori. ,,SPO On-line - Întâlnirea între cererea şi oferta de forţă de muncă" se vrea a fi finalizat în doi ani şi a fost pus la cale de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş.

Studenţii şi elevii, cei mai dornici de a-şi găsi un job. Programatorii şi medicii, cei mai căutaţi angajaţi cu studii superioare

„Obiectivul general al proiectului îl constituie modernizarea serviciilor furnizate de agenţie, prin utilizarea spaţiului virtual pentru serviciile de consiliere şi mediere furnizate", a explicat Liviu Neguţ, directorul AJOFM Timiş.

Astfel, timişorenii vor avea acces la o serie de servicii prin calculator, printre care afişarea locurilor de muncă vacante în timp real şi posibilitatea de a a introduce on-line CV-ul în format european, cu respectarea confidenţialităţii datelor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite