Două târguri readuc valorile autohtone la Timișoara. Vezi unde poți găsi produsele tradiționale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi este ultima zi în care Timisoara mai găzduiește două manifestari ce doresc să reînvie dragostea timișorenilor pentru tot ceea ce înseamnă obiceiuri culinare tradiționale și artă autentică: Târgul Trdițional de toamnă și Târgul Meșterilor Populari.

Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, locație încărcată de tradiție, este o binecunoscută oază de recreere pentru toți timișorenii la sfârșit de săptămână. Aceste două manifestări ce se completează reciproc doresc să contribuie la păstrarea valorilor tradiționale și să promoveze cultura ăi obiceiurile populare prin variatul program artistic folcloric și, în egală măsură, prin diversitatea produselor expuse.

Târgul Tradițional de Toamnă reuneșe peste 35 de producători tradiționali și firme din județele Timiș, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Cluj, Covasna, Brașov, precum și din Ungaria și Serbia. Toți aceștia vor aduce în fața publicului timișorean o varietate de produse culinare tradiționale, de la panificație, patiserie, paste făinoase, carne, lactate, la produse ecologice miere, ceaiuri, cosmetice, băuturi - vin, țuică, pălincă, sucuri naturale sau dulciuri de casă, preparate culinare gătite în aer liber la grătar, plită, ceaun sau rotisor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite