Cercetat pentru tentativă de omor după ce a aruncat o adolescentă dintr-un tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a fost trimis în judecată după ce a aruncat o adolescentă dintr-un tren. În cădere, fata în vârstă de 17 ani s-a agăţat de tricoul lui, astfel încât au ajuns amândoi lângă calea ferată, unde tânăra a fost bătută de individ.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au finalizat rechizitoriul şi l-au trimis pe Alex Corneliu Aflat în judecată, pentru tentativă de omor. "Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, în seara zilei de 28 iulie 2011, în timp ce se afla într-un tren care circula pe ruta Lugoj - Margina, partea vătămată A.M.A. a fost împinsă din tren şi totodată, deposedată de telefonul mobil de către inculpat. În cădere, aceasta a reuşit să se agaţe de tricoul inculpatului, aspect ce a condus la căderea amândurora din trenul în mişcare. Imediat după precipitare, inculpatul s-a ridicat şi a continuat să o lovească, la nivelul capului şi al corpului, cu pietre, precum şi cu picioarele", a spus Ion Braşoveanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. Imediat după incident, individul de 18 ani a fost arestat iar fata a ajuns la spital, la Lugoj. Băiatul a agresat-o pe fată pentru că voia să îi apere onoarea surorii sale. Mai bine spus, o bănuia pe tânără că ar avea o relaţie cu cumnatul lui.

"Eram în compartiment când el m-a chemat până afara să vorbim. În timp ce vorbeam m-a tras după el spre uşa vagonului şi m-a întrebat de ce stric familii. Apoi mi-a cerut telefonul, mi l-a smuls practic, şi m-a împins afară din tren. Eu, în încercarea de a mă agăţa de ceva, m-am prins de tricoul lui şi l-am tras după mine. Trenul avea viteză destul de mare. După ce am căzut, eu eram ameţită, dar el s-a ridicat repede, a dat cu pumnii, picioarele şi cu pietre în mine şi apoi m-a lăsat acolo. După ce mi-am revenit din şoc, am plecat pe jos spre gara Nevrincea care era în apropiere", a declarat Mariana. "Lumea venea de la tren către casă şi un coleg de-al ei a venit să-mi spună că nepoata mea a fost aruncată din tren. Când am auzit asta, am rămas şocat. Am plecat repede şi am anunţat poliţia, iar între timp sora ei a şi fost după ea cu maşina şi au adus-o acasă de unde a şi luat-o salvarea", a povestit şi unchiul victimei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite