Tinerii timișoreni se alătură europenilor în voluntariat. Timișoara este ”voluntară în Europa”, alături de încă 40 de țări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se perfecționează, în timp ce îi ajută pe alții. Tinerii interesați de dobândirea unor noi abilități în timp ce îi ajută pe alții pot participa la cea de-a doua ediție a proiectului "Voluntari în Europa". Elevii timișoreni se alătură celor 40 de țări implicate în proiect.

Proiectul "Voluntari în Europa se află la cea de-a doua ediție, prima fiind desfășurată în primăvara anului precedent, având ca participanți 30 de elevi din cadrul liceelor Grigore Moisil și Colegiul Național Bănățean. Aceasta s-a bucurat de un real succes, atingându-și scopul de a-i informa pe elevi despre importanța voluntariatului în societate, precum și implicarea acestora într-o serie de activități civice.

2011, anul voluntariatului

Ediția din acest an vine chiar în anul dedicat voluntariatului și are ca obiective educarea elevilor în ceea ce privește munca voluntară, responsabilizarea acestora precum și conștientizarea importanței voluntariatului în cadrul unui O.N.G .Proiectul se va desfășura în perioada 7-8 mai, în cadrul Universității de Vest Timișoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite