Deprimat pentru că mama sa a plecat la muncă în Spania, un tânăr şi-a pus capăt zilelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii timişeni continuă ancheta în cazul unui tânăr descoperit mort zilele trecute în casa în care locuia în localitatea Hitiaş. Băiatul a început să fie deprimat după ce mama sa, împreună cu doi fraţi, au plecat din ţară.

Mama tânărului în vârstă de 20 de ani a plecat împreună cu fratele şi sora acestuia, la muncă, în Spania. Băiatul a rămas acasă împreună cu tatăl său care, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, are probleme cu băutura. Cunoscuţii spun că tânărul era destul de trist în ultima perioadă şi cred că acest lucru se datorează absenţei mamei sale. Zilele trecute, băiatul a fost găsit spânzurat în casa în care locuia.

„În urma verificărilor efectuate, pe suprafaţa corpului nu au fost găsite urme de violenţă doar un şanţ de profunzime în jurul gâtului, nici vreun bilet care să justifice gestul acestuia. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Lugoj in vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii vor continua cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a condiţiilor în care a survenit decesul persoanei", ne-a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite