Gata cu titularizarea. Profesorii şi-au ocupat locurile. Vezi aici unde au fost repartizaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai puţin de 300 de profesori care au obţinut peste nota şapte la examenul de titularizare au putut participa astăzi, la şedinţa de repartizare a posturilor titularizabile. Notele mari nu au asigurat însă dascălilor şi postul dorit.

Şedinţa publică de repartizare a posturilor titularizabile a a vut loc, astăzi, în cadrul celor trei centre de examinare naţională. Zeci de profesori s-au înghesuit pentru a obţine postul pentru care au dat concurs. La exmenele naţionale, profesorii timişeni au promovat examenuld e titularizare în număr de mai puţin de 300.

Vezi AICI rezultatele de la repartizarea pe posturi a profesorilor din Timiş!

Nota mare a profesorilor nu le-a asigurat însă şi psotul dorit. Asta, pentru că, unele locuri nu au fost scoase la titularizare de către directorii instituţiillor de învăţământ. Singurul profesor din Timiş care a obţinut nota zece la examenul de titularizare este Adrian Marcovici. Performanţa nu l-a ajutat însă pe tânăr să şi obţină postul pentru care a concurat. Masterand la Facultatea de Muzică din Timişoara, specializarea orgă, tânărul a predat, timp de un an, Educaţie Muzicală la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu" şi Şcoala Generală nr. 2 din Lugoj. În această vară, Adrian s-a pregătit pentru examenul de titularizare, sperând să obţină un post de profesor de orgă la Liceul de Muzică „Ion Vidu" din Timişoara. Chiar dacă a obţinut cea mai mare notă din judeţ, sistemul îl împiedică însă să se angajeze pe postul dorit, întrucât la unitatea din Timişoara, posturile nu sunt disponibile pentru titularizare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite