Unul din trei elevi timişeni a luat sub cinci la evaluările naţionale. Vezi rezultatele oficiale pe judeţul Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numai şase elevi din judeţul Timiş au obţinut media zece la Evaluărie Naţionale, în timp ce matematica a fost punctul forte la examenele din acest an. Din cei peste 6.300 de elevi care au susţinut examenul în Timiş, niciunul nu a fost eliminat.

Gata cu emoţiile pentru proaspeţii absolvenţi de gimnaziu din acest an. Rezultatele oficiale au fost afişate iar tinerii pot afla roadele muncii lor. Aproape 100 de elevi timişeni din cei înscrişi la Evaluările Naţionale nu s-au prezentat la examene, în timp ce aproape o treime din cei prezenţi au luat note sub cinci.

EXCLUSIV Aici găseşti notele de la Evaluarea Naţională de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timişoara

Unul din patru elevi a avut media generală între cinci şi şase, în Timiş, în timp ce numai şase elevi au reuşit performanţa de a obţine zece la toate probele.

Matematica, preferată de timişeni

Tinerii din Timiş au dovedit că matematica este punctul lor forte, disciplină la care s-au luat aproape 50 de note de zece. Totodată, din cei pest 250 de elevi care au susţinut proba de limbă maternă, numai unul a reuşit să obţină punctajul maxim.  Aproape o treime din elevii care au susţinut Evaluările Naţionale în Timiş vor fi nevoiţi să se prezinte şi la cea de-a doua sesiunea a examenului, întrucât au obţinut media sub nota cinci.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite