VIDEO: Producţia de lapte din Timiş, la un pas de a fi mistuită. Un incendiu la fabrica de lapte din Orţişoara a pus autorităţile pe jar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a pus in pericol productia de lapte din Timis
Incendiul a pus in pericol productia de lapte din Timis

Mobilizare în forţă la numai câţiva kilometri de Timişoara. O parte importantă din producţia de lapte din judeţ a fost ameninţată de un incendiu care a izbucnit la fabrica de lapte.

Focul se pare că ar fi izbucnit de la explozia unei butelii, care ar fi aprins paleţii din lemn dintr-o anexă a unităţii. Incendiul a pus oamenii pe jar. Au fost puse în pericol utilajele de producţie a laptelui şi iaurtului iar flăcările erau pe cale de a cuprinde şi acoperişul clădirii.

Cele cinci autospeciale ale pompierilor au reuşit să oprească incendiul, în timp ce pagubele incidentului s-au rezultat cu o serie de paleţi de lemn, o instalaţie de climatizare şi un motostivuitor.

„Cred că incindiul a izbucnit de la o butelie, pentru că am auzit o bubuitură - probabil o explozie puternică. Eu stau pe strada asta şi m-am speriat când am auzit bubuitura. Am văzut cum arde şi cartonul şi plasticul. Probabil aşa s-a şi extins focul. Era foarte mult fum şi au fost şi flăcări", a declarat Ioan Ioanevici, un locuitor din Orţişoara. Incendiul nu s-a soldat cu victime.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite