Monstrul care și-a violat fiica, recidivist. Nimeni nu îl consideră pericol public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Pop este cercetat in stare de libertate
Lucian Pop este cercetat in stare de libertate

Lucian Pop, bărbatul care își viola regulat, cu bestialitate fiica de 17 ani se află în stare de libertate. Chiar dacă omul de 38 de ani mai are un dosar penal pentru violență domestică, procurorii nu îl consideră un pericol social.

UPDATE: Procurorii Parchetului Judecătoriei Timişoara au venit cu precizări privind cercetarea în libertate a monstrului din Jimbolia. Potrivit procurorilor,  Lucian Pop este cercetat în libertate pentru că nu există probe împotriva sa.  „Procurorul de caz, analizând propunerea organelor de poliţie privind arestarea preventivă  a învinuitului Lucian Pop, a dispus cercetarea în stare de libertate a acestuia datorită faptului că nu au fost suficiente probe care să conducă la presupunerea rezonabilă că învinuitul a săvârşit fapta pentru care este cercetat”, a arătat procurorul Valentin Mihai, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoriei Timişoara.

Și-a violat propria fiică timp de două luni, profitând că nevasta sa se află la muncă în Italia. Ba mai mult, Lucian Pop mai are un dosar penal, pentru violență domestică, întocmit acum mai bine de o lună. Atunci, acesta a ajuns la poliție după ce și-a snopit nevasta în bătaie. Deși a fost denunțat de propria sa soră, Pop nu se află în arest, deoarece nu este considerat pericol public. „Pe numele lui Lucian Pop avem pe rol două dosare penale. Unul pentru violență domestică și unul, pentru că și-a abuzat sexual fiica. În momentul de față, Lucian Pop se află în stare de libertate", a declarat Andreea Cinteză, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite