Plus de eleganţă şi clasă la Timişoara : Swarovski a deschis reprezentanţă în mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De curând, rafinatele bijuterii şi accesorii din cristale Swarovski pot fi achiziţionate şi din mall, unde faimosul brand a inaugurat un magazin propriu la demisol.

În eleganta locaţie deschisă la mall, bănăţenii vor găsi cele mai noi colecţii de bijuterii realizate cu multă măiestrie din cele mai fine şi strălucitoare cristale marca Swarovski. Cu o tradiţie de peste 100 de ani, Swarovski - marcă sinonimă cu ingeniozitatea, poezia şi tehnologia - este cel mai mare producător de cristale din lume.

Aurul provoacă mari probleme în judeţul Timiş. Mai mulţi timişoreni au fost păgubiţi cu metale preţioase

De-a lungul istoriei sale, care a început în 1895, în Wattens, Austria, Swarovski a inspirat şi a creat tendinţe în numeroase domenii precum bijuterii, modă, accesorii, design interior, iluminare ambientală, cultură şi cercetare. Din 1965, cristalele produse de Swarovski împodobesc opulentele candelabre din Palatul Versailles şi Metropolitan Opera din New York.

Doi tineri din Timiş au ameninţat cu moartea o bătrână ca să pună mâna pe bijuteriile şi banii ei

Compania deține unități de producție în 19 țări printre care Argentina, Austria, Brazilia, China, Cehia, Germania, Italia, Elveţia şi Franța. Grupul Swarovski are peste 28.000 de angajați în toată lumea şi peste 1080 de boutiq-uri proprii şi aproximativ 890 de magazine operate de parteneri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite