Iniţiere în tainele picturii pentru prichindei, gratuit la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii pot învăţa să picteze gratuit, la mall
Copiii pot învăţa să picteze gratuit, la mall

În aşteptarea vacanţei mari, locul de joacă se dă startul la distracţie pentru cei mici. Aceştia au la dispoziţie un program educativ destinat copiilor de toate vârstele. Începând cu acest weekend, copiii pot participa la ateliere de creaţie, în fiecare sâmbătă şi duminică.

În perioada 10-26 iunie 2011, Playzone organizează ateliere de creaţie gratuite, în fiecare sâmbătă, între orele 17.00-19.00 şi duminică, între 16.00-18.00.

EXCLUSIV Suflete inocente schilodite în familii de coşmar. Drama copiilor unei prostituate şi bebeluşul găsit între droguri

 Profesorii specializaţi în arte plastice de la Playzone vor iniţia copiii în tainele picturii, a modelajului şi colajelor, dar îi vor învăţă şi cum să confecţioneze păpuşi şi mici bijuterii.

Premieră în România: faţada Palatului Baroc a fost transformată într-un ecran imens pentru picturi colorate GALERIE FOTO

Tehnicile şi activităţile pregătite de Playzone în această perioadă se regăsesc şi în cursurile de artă plastică  pe care spaţiul de joacă le organizează atât în timpul săptămânii, cât şi în week-end, pe toată durata anului, inclusiv în vacanţele şcolare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite