GALERIE FOTO: Parada modei la şcoală. Tinerii liceeni au întâmpinat noul an şcolar cu fustiţe mini, tocuri şi decolteuri generoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au facut parada modei, in prima zi de scoala
Elevii au facut parada modei, in prima zi de scoala

În timp ce autorităţile anunţă un an şcolar cu măsuri de disciplină stricte, deschiderea anului şcolar a fost un prilej de socializare şi paradă pentru unii elevi. În ţinute lejere, fustiţe, tocuri şi decolteuri generoase, tinerii au uitat parcă de uniformele impuse cândva de normele din învăţământ.

Decolteuri, tocuri, fustiţe şi pantaloni mulaţi - tinerii timişoreni au făcut o adevărată paradă a modei în prima zi de şcoală. Dacă unii au participat la festivitatea de deschidere a anului şcolar, alţii au preferat să stea în curte şi să socializeze.

Elevii au facut parada modei, in prima zi de scoala

Nici machiajul nu a fost neglijat de eleve, care au avut grijă să fie rujate şi fardate impecabil, în prima zi de şcoală. Temperaturile ridicate şi vremea frumoasă le-a încurajat pe fete să vină şi în pantaloni scurţi şi bluziţe lejere.

image

„N-am mai intrat la festivitatea de deschidere. Eu am venit doar să îmi văd colegii, de care mi-a fost dor. M-am îmbrăcat şi eu mai elegant, că doar e sărbătoare", a declarat Anda, elevă în clasa a XI-a.

image

Şi dacă, pe vremuri, ghizdanul era un simbol al şcolii, astăzi moda din licee nu mai concepe un asemenea „accesoriu". Tinerele s-au prezentat la şcoală cu genţi de diferite mărimi, culori şi texturi, asortate la vestimentaţia pe care au purtat-o.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite