Și-a curmat viața pentru că nu mai suporta boala. Un bărbat a fost găsit spânzurat în comuna Tormac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politia efectueaza cercetari
Politia efectueaza cercetari

Tragedie într-o familie din comuna timișeană Tormac. Un bărbat de 55 de ani a fost găsit spânzurat în propria casă de familie, după ce suferise o intervenție pentru recuperarea vederii. Aflat aproape de orbire, bărbatul nu și-a mai suportat traiul, spune familia.

Și-a recuperat vederea, dar nu a mai suportat chinurile bolii. Un bărbat timișean și-a pus capăt vieții la 55 de ani, după ce suferise o intervenție chirurgicală complicată pentru recuperarea vederii.

Mai mulţi poliţişti în Timişoara. ARR, RAR şi Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale vor forma o nouă poliţie rutieră!

Operația a avut rezultate positive, însă bărbatul a căzut în depresie și s-a spânzurat de o grindă de la intrarea în imobil, cu o sfoară.Casa era în construcție iar bărbatul s-a folosit de șabtier pentru a-și înscena moartea.

Ruşinos! Poliţia Timiş se chinuie de 14 ani să găsească un criminal. Victimă a fost un om de afaceri

„ Pe cadavru nu au fost observate urme vizibile de violență, fiind transportat la Institutul de Medicină Legală Timișoara pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului", au declarat reprezentanții IPJ.
Cei care l-au găsit au fost soția și un vecin. Bărbatul a recurs pentru prima dată la acest gest și nu a lăsat un bilet de adio.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite