Bătaie între vedete. Motivul: Bianca Jurcă. Vezi cine s-a bătut pentru consiliera sexy!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa FOTO: Facebook
Sursa FOTO: Facebook

Bomba sexy de la prefectură a ajuns mărul discordiei între fostul şi actualul iubit. De dragobete, cei doi au ajuns să fie despărţiţi de poliţie, după ce s-au luat la bătaie! După câteva luni de tăcere, campionul la motociclism a confirmat, în sfârşit, idila pe care o trăieşte cu frumoasa brunetă.

S-au luat la pumni, pentru o femeie. Campionul la motociclism Cătălin cazacu şi modelul lui Cătălin Botezatu, Sergio au fost implicaţi într-o altercaţie pentru frumoasa Bianca Jurcă. Incidentul s-a întâmplat chiar de Dragobete, într-un club de fiţe din Timişoara. Potrivit site-ului debanat.ro, fotomodelul a ieşit să petreacă cu fetele şi cu noul ei iubit, Cătălin Cazacu. În zorii dimineţii, acesta a dat însă nas în nas cu fostul iubit al Biancăi, Sergio Barboni. De aici a început scandalul care a putut fi oprit numai cu intervenţia poliţiei.

Bianca Jurcă

În timp ce fostul logodnic al consilierei sexy susţine că motociclistul l-a agresat fără motiv, Cătălin Cazacu îl acuză pe modelul lui Cătălin Botezatu că i-ar fi făcut avansuri.

Incredibil, dar adevărat. În centrul Timişoarei se poate schia GALERIE FOTO

 „După ce toată noaptea ne-a urmărit, spre dimineață, în urma consumului de alcool, a venit la mine și mi-a făcut avansuri! Mi-a spus că a suferit o decepție în dragoste, care l-a împins să-și îndrepte atenția către bărbați. Probabil din cauza meseriei acest lucru este explicabil. Eu l-am refuzat politicos, lucru care l-a frustrat probabil mai tare, făcându-l să se agite foarte mult", a declarat acesta pentru debanat.ro.

Cerere în căsătorie în Piața Operei din Timișoara. Îndrăgostiții s-au cunoscut la o seară de rugăciune!

Triunghiul amoros dintre Bianca Jurcă, Cătălin Cazacu şi Sergio Barboni a pornit de la sfârşitul anului trecut, când bruneta ar fi pus capăt relaţiei cu modelul lui Cătălin Botezatu, care a şi cerut-o în căsătorie. În aceeaşi perioadă s-au conturat zvonurile cum că bruneta ar începe o nouă idilă cu campionul Cătălin Cazacu, relaţie pe care cei doi s-au ferit a o afişa însă în public. Cu ocazia scandalului de dragobete, motociclistul a confirmat însă şi relaţia sa cu Jurcă. "Eu şi iubita mea nu vrem decât să fim lăsați în pace. Trăim nişte clipe foarte frumoase", a declarat acesta.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite