Goale pentru celebritate. Două timişorence în şedinţă foto la -6 grade

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se numesc Lidia şi Alexandra şi sunt manechine, de câteva luni. Încă eleve, tinerele au profitat de ninsorile din ultimele săptămâni, pentru a avea succes în carieră - au ieşit în zăpadă, pentru a poza în lenjerie intimă. Vezi rezultatul!

Sunt tinere şi rezistente la frig. Dar, mai important, ar face orice pentru o carieră de succes în modelling. Acesta este mesajul pe care Alexandra şi Lidia au ţinut să îl transmită unei naţiuni, când au ieşit la un shooting sexy, la -6 grade, pentru a-şi arăta corpul, în lenjerie intimă. "Nu ne-a fost frică de ger şi, culmea, nici n-am răcit. Asta înseamnă să fii model profesionist", a declarat Alexandra.

image

Tinerele sunt încă eleve şi spun că ideea lor a avut mai multe conotaţii. Au vrut să atragă atenţia marilor case de modă şi pe de altă pare, au vrut să arate lumii că meseria de model nu este una simplă iar ele sunt pregătite pentru a face faţă oricărei provocări.

image
image
image

Ambele fete au declarat că îşi doresc ca peste câţiva ani să facă acelaşi lucru pe bani grei, la o casă de modă de notorietate pentru întreaga lume. "Am vrut să transmitem un mesaj, acela că meseria de model presupune să ai curaj să pozezi oriunde, în orice condiţii. Sperăm ca peste câţiva ani să facem asta pe bani grei", a spus Lidia.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite