Premieră în Timişoara. Faţada Palatului Baroc, transformată într-un ecran gigant de proiecţii arhitecturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instalarea proiectoarelor a inceput deja, in Piata Unirii
Instalarea proiectoarelor a inceput deja, in Piata Unirii

Eveniment inedit în acest sfârşit de săptămână la Timişoara. O serie de picturi ale unor elevi vor fi expuse pe faţada Muzeului de Artă din Timişoara. Picturile realizate în sticlă vor sta la dispoziţia publicului timp de două zile, urmând ca tinerii să fie premiaţi în urma voturilor de pe Facebook.

În data de trei si patru iunie, în Piața Unirii, va avea loc un eveniment-premieră pentru Timişoara. Sub titlul de "Urban Stamp", în două seri, Piaţa Unirii şi Muzeul de Artă vor deveni cadrul şi subiectul unui nou tip de "întâmplare" şi  o experienţă inedită în spaţiul public. Faţada prinicipală a Muzeului de Artă va fi în întregime  ecranul unor proiecţii arhitecturale de mari dimensiuni.

Click pe poză pentru GALERIE FOTO!

Istoria se scrie la Timişoara: O cutie cu săgeţi şi două încăperi mediavele, descoperite în curtea Castelului Huniazilor

Instalarea proiectoarelor a inceput deja, in Piata Unirii

Click pe poză pentru GALERIE FOTO!

O serie de picturi pe sticlă realizate de elevi, studenţi şi artişti  vor fi proiectate pe faţada Muzeului de Artă ce va deveni, două seri, "pânza" imaginaţiei participanţilor. Timişoreni sunt invitați să asiste la acest eveniment vineri şi sâmbătă după ora 22.00, până după miezul nopţii. Toate lucrările proiectate vor participa la concursul organizat cu această ocazie, iar câştigătorii, aleşi de către public prin intermediul reţelei de socializare acebook vor fi premiaţi de către organizatori.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite