La mulţi ani România, via Facebook. Vezi cum sărbătoresc timişorenii 1 Decembrie, online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Naţională are propria pagină de Facebook
Ziua Naţională are propria pagină de Facebook

„Nu eşti pe Facebook, nu exişti"  - zicala pare să fi prins contur în rândul a tot mai mulţi timişoreni. Astfel, Ziua Naţională nu a trecut nesărbătorită pe cea mai populară reţea de socializare de pe planetă. Vezi cele mai inedite metode de a sărbători.

Dacă în tot oraşul, 1 Decembrie este marcat de parade, acţiuni de omagiu şi sărbătoare, timişorenii mai comozi sărbătoresc Ziua Naţională a României pe internet.

Concert caritabil, în luna cadourilor. Muzicienii timişoreni susţin construirea unui nou centru „Pentru Voi"

Dacă, de la miezul nopţii, timişorenii au postat deja clasicul „La mulţi ani, România!", Marea Unire are propria pagină întemeiată pe Facebook. Aici, timşorenii au postat o serie de filmuleţe de omagiu, mesaje, anecdote şi chiar critici şi remarci la adresa autorităţilor locale şi naţionale. Like-urile curg parcă pe paginile virtuale, în timp ce evenimentele care marchează 1 decembrie au propia lor pagină, pe secţuinea „evenimente".

Un asiatic, un kuweitian şi un congolez sunt bănăţenii adoptivi care sărbătoresc 1 Decembrie mai ceva ca românii FOTO

Înainte de a participa la acţiunile de comemorare, timşorenii nu ezită să îşi confirme participarea pe pagina evenimentului de pe Facebook. Ba mai mult, aceştia îşi invită chiar şi prietenii, epntru a putea sărbători împreună, atât virtual, cât şi în oraş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite