L-a impresionat pe Smiley, dar a ieșit din concurs. Vezi de ce s-a retras timișoreanca Lavinia de la ”Vocea României”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Smiley este dezamăgit de o timișoreancă. Lavinia Vâlcan a reușit să îi atragă atenția cântărețului, însă s-a retras din concurs pentru că a acuzat favoritism din partea juriului

Lavinia Vâlcan, una din concurentele din echipa lui Smiley, a anunțat săptămâna trecută că se retrage din concurs. Tânăra i-a dat mesaj lui Vlad Roșca, v-reporterul de la „Vocea României", că nu mai vine și nu își mai dorește să fie în competiție. Smiley a aflat vestea în ultimul moment. "A fost așa, ca un topor în moalele capului", a declarat acesta, dezamăgit de timișoreancă. "Mi-e greu să merg mai departe, am văzut o grămadă de favoriți", și-a motivat Lavinia gestul. Planurile lui Smiley au fost date peste cap de decizia Laviniei. Antrenorul va trebui să vadă cum își  va organiza duelurile între concurenții din echipa lui, în noile condiții.

De la „Românii au talent", la Timișoara și la Paris - osemintele lui Brâncuși se cer înapoi cu instrumente unice din lume

Lavinia ar fi decis să renunțe pentru că a considerat că exista deja unii favoriți și lupta este inegală.
"Am încercat să o convingem să rămână, iar ea ne-a spus că, până la urmă va continua concursul. Când să începem filmarea, am aflat că ea nici măcar nu plecase din Timișoara, așa că a trebuit să venim repede cu o soluție", a declarat producătoarea Mona Segall.

GALERIE FOTO Bilanţ crud: 22 de români morţi pe autostrăzile din Ungaria în doar jumătate de an

„Mi se pare o atitudine nepotrivită, în primul rând pentru un om care își dorește o carieră în acest domeniu. În al doilea rând, a privat pe cineva de privilegiul de a face parte din concurs, iar în al treilea rând a fost o dovadă de neseriozitate față de mine și de ceilalți concurenți", spune Smiley despre timișoreancă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite