GALERIE FOTO: Înotul – legătura dintre generaţii! Distracţie, sport şi voie bună pentru timşoreni la Cupa Familiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii şi copii au avut ocazia să se distreze împreună, într-un mod inedit, în acest sfârşit de săptămână, la prima ediţie a "Cupei Familiei" din Timişoara. Participanţii la competiţie au fost de toate generaţiile - de la 4 la 64 de ani.

Părinţii şi copiii au avut ocazia să înoate împreună în cadrul evenimentului dedicat familiilor. Scopul "Cupei Familiei" a fost promovarea practicării înotului la toate vârstele, ca formă de mişcare pentru sănătate. În acelaşi timp, el a reprezentat şi o oportunitate pentru timişoreni de a strânge legăturile între generaţii, prin petrecerea plăcută în comun a timpului liber.

image

Click pe poze pentru IMAGINI din competiţie!

Adulţii şi copiii s-au întrecut în probe distractive care, spre deosebire de competiţiile tradiţionale de înot, s-au desfăşurat numai pe echipe, programul evenimentului incluzând, printre ştafetă între copil-părinte, ştafetă o între soţ şi soţie sau ştafetă cu obstacole şi înot pe lăţimea bazinului. Participanţii au putut înota liber, într-un procedeu de înot la alegerea lor. Toate echipele participante au fost premiate. Participanţii au acoperit o plajă largă de vârste, printre seniori numărându-se Monica Irimie  de 64 de ani iar cea mai tânără fiind Maia Rasadean  de patru ani.

image

Click pe poze pentru IMAGINI din competiţie!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite