UPDATE: Fratii Roman recidiveaza. Bogdan Roman, suspect ca ar fi bătut doi bărbaţi în Denta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE: Bogdan Roman este cercetat în stare de libertate. Din primele informaţii, cei doi bărbaţi ar fi plecat de la un restaurant din Deta, după care au oprit maşina şi ar fi fost bătuţi chiar de mai mulţi bărbaţi, printre care şi Bogdan Roman, fiul primarului din Deta.Una din persoane a primit cinci zile de îngrijiri medicale.

UPDATE 18:30 Bogdan Roman a plecat de la audieri. Acesta este cercetat în stare de libertate pentru lovire și alte violențe.

UPDATE ora16:00: Bogdan Roman este audiat chiar acum de procurori, la secţia de poliţie din oraşul Deta.

Dănuţ Nicolae şi Marcu Sorin au plecat, marţi seara, de la restaurantul "Flamingo" din Deta. La jumătatea drumului, aceştia ar fi fost opriţi de mai multe persoane care i-ar fi bătut, în urma unor conflicte mai vechi. Printre acestea se afla şi fiul cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman. Acesta le-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnul, în zona feţei, celor doi, fără a folosi  orice fel de arme. Victimele au fost miercuri la Poliţie, pentru a depune plângere iar unul dintre cei doi şi-a scos certificat medico-legal pe cinci zile. Celălalt nu avea nevoie de spitalizare.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ARESTAREA LUI BOGDAN ROMAN

"Faţă de persoanele implicate în altercaţie au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe", a declarat Andreea Cinteză, purtător de cuvânt al IPJ.

image

Vezi aici o GALERIE FOTO cu victime și rude ale acestora

Bogdan Roman se află în prezent sub control judiciar, timp de un an. Acesta este aşteptat la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru a se stabili exact ce măsuri vor fi luate împotriva lui. Deocamdata, fiul primarului nu a fost încă reţinut.

CITEŞTE DESPRE ISPRĂVILE FRAŢILOR ROMAN:

Bătăi cu sabia şi pumnul, taxă de protecţie şi fuga de autorităţi - hobby-uri ale fraţilor Roman din Deta

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite