VIDEO Fotomodelul care a uimit SUA face baie, la Timiş. Donna Lăzărescu, modelul de la „Victoria’s Secret”, în vacanţă cu prietenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donna Lazarescu face furori in America
Donna Lazarescu face furori in America

Fotomodelul Donna Lăzărescu, lugojeanca ce face furori în SUA şi-a petrecut vacanţa în Timiş, alături de prietenii ei. Vezi imagini incendiare cu frumoasa blondă şi prietenii ei pe plaja de la Timiş!

Provine din Lugoj, are dimensiuni ideale şi reprezintă Banatul, cu mândrie într-unul din cele mai râvnite oraşe ale lumii. Donna Lăzărescu este unul din cele mai căutate fotomodele din California, SUA. A fost imaginea unor companiilor Rockstar Energy, Volkswagen, Evans Lager Premium şi în present pozează pentru "Victoria's Secret".

Voluptoasa blondă şi-a petrecut vacanţa alături de prieteni, în Lugoj şi a făcut baie în Timiş, în această vară. Deşi primul contact cu camera foto l-a avut la 16 ani, cariera Donnei în modelling a debutat la vârsta de majorat.

Donna Lazarescu face furori in America

Crescută în SUA de la opt ani, tânăra povesteşte cum a întâmpinat o serie de dificultăţi la începutul drumului spre succes.

O bănăţeancă are dimensiunile ideale 90-60-90. Donna Lăzărescu face carieră în California şi pozează pentru "Victoria's Secret" GALERIE FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite