Femeia de serviciu cu master în robotică a primit oferte de lucru pentru calificarea ei. Vezi cine a ofertat-o!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Adevărul de Seară a prezentat povestea femeii de serviciu care a terminat Facultatea de Mecanică şi are un master în "Sisteme robotice artificiale", Viorica Paşcalău spune că a fost contactată ca să lucreze în domeniul pe care a studiat.

Viorica Paşcalău, femeia de serviciu cu master în robotică spune că este pe cale să se reorienteze profesional. După ce a lucrat, mai bine de un de deceniu, pe post de îngrijitoare la Facultatea de Muzică din Timişoara, calificarea acesteia s-ar putea să se schimbe.

Femeia de serviciu cu diplomă în robotică, apreciată şi în Occident: are atestat de la Politehnica din Lille, Franţa

"După ce Adevărul de seară a scris despre cazul meu, am fost contactată de un reprezentant al Ministerului Muncii, care mi-a spus că va lua legătura cu cei de la Timişoara, pentru a mi se oferi şansa de a lucra în domeniul pentru care am studiat", a povestit aceasta.

EXCLUSIV Femeia de serviciu cu studii superioare, diplomă de inginer mecanic şi master în robotică

image

Click pe poze pentru a vedea DIPLOMELE femeii!

Femeia spune că a fost contactată de reprezentanţii AJOFM, unde şi-a depus dosarul, urmând să fie contactată pentru un interviu. "Am înţeles că ar fi vorba de despre un post de inginer mecanic. Nu ştiu însă unde. Eu abia aştept să mă sune", a declarat aceasta.

Viorica Pascalau a absolvit facultatea de robotica in 2005, in timp ce lucra ca si femeie de serviciu

Click pe poze pentru a vedea imagini cu femeia de serviciu în SALA DE CURS!

Colegii de lucru ai femeii spun că deşi s-au obişnuit cu ea, se bucură dacă femeia de serviciu cu master în robotică îşi găseşte un job pe măsura studilor sale. "O să îmi fie dor de Viorica, dar dacă îşi găsesşte ceva mai bun, bravo ei. A studiat femeia. Măcar să fie plătită mai bine", a declarat Maria Baba, colega ei de serviciu.

image

Click pe poze pentru a vedea galerie cu FEMEIA DE SERVICIU!

"Nu am ştiut că vrea să plece, dar e şi normal, dacă are ocazia. E meritul ei", a decarat Steliana Prelipcean, o altă colegă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite