GALERIE FOTO Piţipoancele din Timişoara care pozează ca starletele pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leeane este una dintre cele mai populare "Piţi" de pe Facebook
Leeane este una dintre cele mai populare "Piţi" de pe Facebook

Buze ţuguiate, posterior bmbat sau corp unduit - sunt principalele poziţii pe care piţipoanecele le afişează pe reţeaua de socializare. Printre cele mai bine cotate „piţi" se numără şi cele care mimează săruturi între fete sau stau dezbrăcate prin automobile de fiţe.

Cunoscute în lumea Facebook-ulu drept „Sweety", „Bellezza", „Giuly" sa „Wichland" tinerele „piţi" nu ezită să îşi afişeze toate farmecele pe reţelele de socializare. Cu poziţii provocante sau locuri exotice şi până la maşini de lux sau petreceri în cluburi - fetele reuşesc să adune mii de prieteni pe internet.

Ce este în mintea piţipoancelor care pozează ca starlete pe Facebook

Pozele cu tinere îmbrăcate sumar sunt un context social cu care se confruntă toţi părinţii, spune psihologul Tudorel Butoi (foto jos). Acesta avertizează părinţii că în lipsa comunicării, fetele pot ajunge chiar şi prostituate.



"Părinţii trebuie să comunice cu aceste fete şi să le atragă atenţia în special asupra procentului de perisabilitate şi deşertăciune a acestor modele. E de recomandat să le acorde şi ajutor specializat, consiliere psihologică. Asta, până nu este pre târziu. Aceste tinere pot ajunge chiar şi prostituate, se pot lăsa de şcoală şi se pot trezi la bătrâneţe că nu au realizat nimic în viaţă", a declarat Tudorel Butoi.

image
Leeane este una dintre cele mai populare "Piţi" de pe Facebook

Click pe poze pentru mai multe POZE CU BLONDA!

Una din cea mai bine cotată „piţi" a Facebook-ului este Leeliane. Blonda cu forme voluptoase este studentă la facultatea de medicină şi scrie că este cântăreaţă. Tânăra şi-a afişat o serie de poze incitante prin toate colţurile lumii. Ea a reuşit să adune peste 3.800 de prieteni pe reţeaua de socializare.

Leeane este una dintre cele mai populare "Piţi" de pe Facebook

Click pe poze pentru mai multe POZE CU Bellezza!

Mai bine decât Leeliane stă însă o brunetă care se autodenumeşte Bellezza pe Facebook. Cei aproape 4.200 de prieteni viruali ai tinerei o pot vedea pe aceasta într-o ipostază cu totul incitantă. La numai 20 de ani, bruneta are poze în care se sărută cu prietenele ei. Studentă la o facultate foarte serioasă - dreptul, tânăra timşoreancă îşi ţuguiază cu mare pasiune buzele în pozele de pe profilul ei.

Leeane este una dintre cele mai populare "Piţi" de pe Facebook

Click pe poze pentru mai multe POZE CU Bruneta!

Cu numai 230 de prieteni, Andreea nu se lasă însă mai prejos în arta sedusului pe Facebook. La cei 21 de ani, tânăra se mândreşte în special cu o parte a corpulu ei pe care îi place să o afişeze - posteriorul.

null

Click pe poze pentru mai multe POZE CU SEXY TEHNICIANUL DENTAR!

Cam cu aceiaşi prieteni se pote mândri şi Byanka, o altă brunetă care face furori pe Facebook. Tehnician dentar de meserie, tânăra are şi un hobby - pozele sexy de pe internet.

image

Click pe poze pentru mai multe POZE HAIOASE!

Nici fetele rebele sau supărate nu lipsesc de pe Facebook. Gesturile obscene sau pozele din baie sunt cele mai savuroase ipostaze ale piţipoancelor de pe Facebook.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite