Spitalul Judeţean din Timişoara va primi un elicopter SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elicopterul SMURD de la Arad deserveşte şi Spitalul Judeţean din Timişoara
Elicopterul SMURD de la Arad deserveşte şi Spitalul Judeţean din Timişoara

Din cele patru elicoptere care vor fi achiziţionate de Ministerul Administraţiei şi Internelor, unul va ajunge la Spitalul Judeţean din Timişoara

Timişoara va primi, anul viitor, un elicopter care va deservi Spitalul Judeţean. Anunţul a fost făcut de Titu Bojin, preşedintele CJT, care a primit asigurări din partea Ministerul Administraţiei şi Internelor, că unul din cele patru elicoptere SMURD, care vor fi achiziţionate de Guvernul României, va ajunge la Timişoara.

Trebuie să rezolvăm problema cu heliportul, platforma de aterizare din curtea spitalului, trebuie să găsim un loc unde să depozităm elicopterul, cât şi staţia de alimentare. Probabil că acesta se va afla tot în curtea Spitalului Judeţean. Două elicoptere vor fi cumpărate în acest an, două la începutul anului viitor. Unul din elicopterele luat anul viitor va ajunge sigur la Timişoara”, a declarat Titu Bojin.

În acest moment, Spitalul Judeţean din Timişoara se foloseşte de elicopterul SMURD de la Arad, care mai deserveşte şi judeţele Bihor, Caraş-Severin, Sălaj şi Hunedoara. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite