Elevă ieşită din proba de Bacalaureat: „N-am ştiut nimic. N-am avut timp de meditaţii. Am avut alte treburi. Oi mai încerca în sesiunile viitoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matematica pare a rămâne proba care le dă cele mai mari bătăi de cap tinerilor de la examenul maturităţii. În timp ce unii absolvenţi spun că subiectele au fost grele, alţii recunosc că Bacalaureatul nu mai reprezintă o prioritate pentru ei. „Oi încerca şi în sesiunile viitoare", mărturisteşte o tânără timişoreancă.

N-au timp de meditaţii pentru că au treburi mai importante. Tinerii care au susţinut astăzi proba de matematică spun că subiectele au fost foarte grele, chiar dacă recunosc că nu au avut timp de meditaţii. „Nu am ştiut nimic. Subiectele de la matematică au fost foarte grele. Nu ştiu cum au fost în prima sesiune, că nu m-am prezentat, am avut două corigenţe", spune Diana Stanciu, una din candidatele pentru examenul de maturitate.

Cea mai mare nemulţumire a elevilor rămân însă măsurile de securitate instituite de Inspectoratul Şcolar Judeţean. „Asta cu camerele este o tâmpenie. M-am simţit aiurea, ştiind că sunt filmată. Acum, au mai băgat ş asta cu ciornele... ce au rezolvat, că oricum nu ştim nimicc", spune tânăra. În ceea ce priveşte timpul de pregătire al elevilor, aceştia recunosc însă că nu dispun de prea mult. „N-am luat meditaţii, nimic. Bine că mi-am luat corigenţele. Oi încrca şi în sesiunile viitoare. Deocamdată, am avut alte treburi", a declarat Diana.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite