Drama familiei Ludwig, din Jimbolia. După ce i s-a ucis fetiţa de zece ani, riscă să nu o mai poată creşte pe cea mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lanț de nenorociri pentru Elisabeta Ludwig, femeia care și-a pierdut fetița de zece ani, acum aproape două luni. Datoriile, bârfele localnicilor şi, mai ales, lipsa copilului au adus-o pe femeia în pragul disperării. Moartea criminalului, Andrei Gyarmati, i-a cauzat femeii o depresie.

Elisabeta Ludwig, femeia care şi-a pierdut fiica de numai zece ani este în prag de disperare. Femeia spune că îşi caută loc de muncă, însă starea depresivă o împiedică să îşi găsească. Femeia spune că, după ce a rămas fără fetiță, și-a pierdut și sursa de venit de pe urma căruia urma să supraviețuiască.

"Monstrul" pedofil care a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani a murit singur în spital. Mama sa l-a renegat, dar aducea pufuleţi familiei victimei

"Am mai lucrat în Germania și în Austria, de-a lungul anilor, pentru ca să o pot crește pe a mică. În momentul în care s-a produs nenorocirea, eu eram prin țară și încercam să îmi rezolv să plec în Austria, peste vară. Era singura noastră posibilitate de a supraviețui", a declarat aceasta. „Acum, unde să mă mai duc? Mă gândesc doar la nenorocitul ăla și cum a putut să îi facă asta micuței mele", spune mama.

CRUZIME CRIMINALĂ A agresat o fetiță de zece ani, după care a ucis-o și a lăsat-o într-un canal

Chiar dacă a susţinut-o pentru înmormântare, comunitatea din Jimbolia o acuză pe femeie de faptul că nu a anunţat dispariţia fetei sale la timp."Şi ea este de vină pentru ce s-a întâmplat. Trebuia să anunţe poliţia din timp. Ea era plecată iar fetiţa nesupravegheată. Ar trebui să vină cei de la Protecţia Copilului să vadă dacă se descurcă să o crească pe cea mică.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite