Directorul de la Shakespeare se justifică - sunt acuzatii nefondate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Tache, directorul de la Shakespeare, a refuzat să comenteze acuzaţiile, pe motiv că este ocupat
Marian Tache, directorul de la Shakespeare, a refuzat să comenteze acuzaţiile, pe motiv că este ocupat

Marian Tache, directorul liceului „William Shakespeare" din Timişoara a răspuns acuzaţiilor anonime referitor la cheltuirea a 15.000 de euro pentru zugrăvirea a două clase.

. „Acestea sunt atacuri directe şi anonime asupra mea. Nici nu ştiu despre care renovări vorbim, întrucât s-au făcut foarte multe în ultima perioadă, în şcoală. Despre sumă, nici nu ştiu ce să spun, pentru că nu ştiu la ce se referă. Nu există aşa ceva, nu am zugrăvit trei coridoare şi două jumătăţi de clase cu 15.000 de euro", a spus Marian Tache.

Controversă la Liceul "William Shakespeare" din Timişoara

Declaraţia directorului a fost susţinută şi de către reprezentanţii inspectoratului, care spun că acesta nu trebuie să le dea socoteală şi este victima unui atac mediatic. „Şcolile au autonomie şi pot face reparaţii la clădii fără să ne anunţe pe noi. Noi suntem obligaţi să le verificăm numai în cazul în care reparaţiile se fac prin ordonanţe guvernamentale. Acest subiect de la Shakespewre este folosit de cineva prin presă, pentru nişte atacuri la adresa lui Marian Tache", a declarat Francisc Halasz, inspector şcolar adjunct.

Profa de nota trei, susţinută de părinţii elevilor. Vezi ce spun despre nota de la titularizare

Marian Tache, directorul liceului, a fost acuzat printr-un mail anonim că a cheltuit 15.000 de euro pentru a zugrăvi două clase. El a mai fost implicat recent într-un scandal, legat de angajarea unei profesoare care obţinuse nota 3,70 la examenul de itularizare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite