Străinii din Timişoara pot învăţa limba română gratuit. Participanţii trebuie să se grăbescă, întrucât locurile sunt limitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe locuri, fiţi gata: curs! Este sloganul celor de la Institutul Intercultural Timişoara, care vin în ajutorul migranţilor din oraşul de pe Bega, facilitându-le acestora accesul de învăţare a limbii române gratuit!

Cursurile se adresează cetăţenilor din state ne-membre ale Uniunii Europene, rezidenţi în România şi se desfăşoară în perioada mai - iunie. Ele au o durată de 74 ore şi se desfăşoară după un program intensiv, stabilit de fiecare profesor cu grupa sa.

Şcoală de elită la Timişoara. Liceul Teoretic "Jean Louis Calderon" a câştigat titlul de Şcoală Europeană

Certificat atestat

Cursurile de limba română se finalizează cu obţinerea unui certificat de participare emis de Institutul Intercultural Timişoara. Cursurile de orientare culturală includ elemente utile pentru testarea în vederea obţinerii cetăţeniei române.

Locuri limitate

Deoarece numărul de locuri este limitat, admiterea la curs se realizează în ordinea înscrierilor. Cursurile Limba română pentru străinii din Timişoara sunt organizate de Institutul Intercultural Timisoara, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi cu sprijinul Oficiului Român pentru Imigrări, care asigură finanţarea prin Fondul European pentru Integrare.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite