Val de contestaţii după masa de corigenţi la Bac. Aproape jumătate din elevii picaţi au solicitat recitirea lucrărilor. Vezi topul materiilor contestate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2.100 de contestaţii din mai bine de 4.400 de elevi respinşi la examenul de Bacalaureat. Elevii timşeni s-au înghesuit la recorectarea lucrărilor, cu speranţa de a obţine o notă de trecere sau una care să îi ajute cu intrarea la o facultate mai bună.

2.144 de elevi timişeni au depus o cerere de contestaţie a lucrărilr de la Bacalaureat. În topul materiilor la care tinerii au solicitat reevaluarea lucrărilor se află matematica, cu peste 700 de de cereri, urmată de Limba şi literatura română, cu peste 660 de solicitări.

Banatul nu mai e fruncea. Elevii timişeni, pe locul cinci în ţară la codaşi. Tinerii dau vina pe discriminare

Pe locul trei în rândul materiilor la care liceenii susţin că au ştiut mai mult se află Biologia vegetală şi animală, cu 349 de contestaţii, urmată de Geografie, unde mai bine de 150 de elevi au cerut recitirea lucrărilor. Pe lutimul loc, în rândul materiilor la care tinerii au cerut reevaluarea lucrărilr se află Logica şi argumentarea şi Psihologia, cu câte două contestaţii. Nu s-a depus nicio cerere de recorectare la DNL şi chimie spaniolă.

Bacalaureat de coşmar în Timiş. Elevii de la cinci licee au căzut în masă, niciun zece pentru timişeni

Comisiile de evaluare vor avea timp să recorecteze lucrările contestate, o perioadă de trei zile, urmând ca rezultatele finale să fie afişate vineri, 8 iulie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite