Elita televizunilor se reuneşte la Timişoara. Cele mai importante televiziuni din Europa participă la un congres internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum să ridici calitatea emisiunilor Tv, cu un buget redus - este una din întrebările la care vor căuta răspuns sute de jurnalişti din 25 de ţări europene.Cele mai importante televiziuni din Europa şi-au anunţat participarea la cea de-a 29-a ediţie a Conferinţei CIRCOM Regional.

„Mai multă calitate, mai puţini bani" este tema celei mai importante întâlniri anuale ale televiziunilor regionale din Europa, care se desfăşoară la Timişoara, în perioada 5-7 mai. În rândul participanţilor s-au anunţat prezenţa oficiali ai EBU (European Broadcasting Union), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa, la care Televiziunea Română este afiliată.

Cum reuşeşte Andreea Esca să aibă un chip ca de porţelan, în fiecare seară la ştirile Pro TV

Workshop-urile şi dezbaterile vor aduce în prim-plan probleme presante pentru televiziunile regionale de televiziune, cum ar fi: menţinerea standardelor de calitate de producţie în condiţiile bugetelor reduse, beneficiile coproducţiilor şi ale schimbului de programe, promovarea eficientă a programelor, în special prin intermediul reţelelor sociale.

Perfecţionare pentru jurnalişti

Cursurile de perfecţionare, destinate tinerilor jurnalişti, debutează înaintea conferinţei şi sunt susţinute de traineri de la marile televiziuni din Europa. Un astfel de training, la care participă 16 jurnalişti din nouă ţări, a început la Timişoara, pe 25 aprilie, urmând să fie finalizat pe 7 mai, odată cu încheierea lucrărilor conferinţei CIRCOM Regional.

Printre televiziunile care au mai organizat această conferinţă de-a lungul anilor se numără BBC, RAI, France 3, ARD.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite