Pozele de vacanţă, premiate pe aeroport. Timişorenii sunt invitaţi să se întreacă în fotografii din concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia îşi invită pasagerii la concurs. La competiţie sunt invitaţi să participe toţi cei care au plecat în vacanţă, de pe aeroportul din Timișoara, în perioada 1 iulie-31 august 2011.

Pasagerii sunt invitați să trimită pe adresa de mail concurs@aerotim.ro minim o fotografie şi maxim 5 din vacanţa pe care şi-au petrecut-o în această vară. Perioada de trimitere a fotografiilor este 30 iulie - 15 septembrie 2011.

EXCLUSIVAsistentă medicală fără Bacalaureat. Vezi cât te costă să obţii un astfel de certificat

La finalul acestei perioade, o comisie formată din reprezentanţi ai AIT, ai unor parteneri comerciali şi ai mass-media vor juriza fotografiile primite şi vor anunţa câştigătorii. Juriul va alege 20 de fotografii finaliste care vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii, în incinta aerogării. La vernisajul expoziţiei vor fi oferite şi premiile pentru cele mai frumoase fotografii de vacanţă.

CONCEDIU DE VEDETĂIlie Năstase şi iubita sa Brigitte Sfăt au făcut concedii într-un an cât alţii într-o viaţă. Vezi cum s-au distrat la Paris, pe Coasta de Azur sau Monte Carlo GALERII FOTO

„Prin acest concurs vrem să arătăm încă o dată că aeroportul din Timişoara este mai mult decât un terminal de plecări şi sosiri. Încercăm să fim cât mai aproape de pasagerii care ne trec pragul şi să le oferim şi recompense pentru că aleg să plece de pe cel mai mare aeroport regional din ţară. Pentru următoarele luni am pregătit şi alte acţiuni care să demonstreze că aeroportul este un spaţiu al întregii familii." spune directorul AIT, Cornel Sămărtinean.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite