GALERIE FOTO Cercetașii timișoreni trag un semnal de alarmă: „Existăm și primim noi membri!” – Vezi cum poți deveni unul dintre ei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cercetasii timisoreni au participat la cea mai mare tabara din Romania
Cercetasii timisoreni au participat la cea mai mare tabara din Romania

La prima vedere par un grup de tineri cu eșarfe la gât și rucsacuri în spate. Sunt 28 de milioane în toată lumea și un număr reprezentativ chiar în Timișoara. Organizația care a depășit un secol de vechime primește noi membri.

Zeci de timișoreni fac parte din Organizația Mondială a Mișcării Scout - cea mai mare organizație mondială de tineret cuprinzând aproximativ 28 de milioane de membri. Răspândiți în lumea întreagă, scouterii sunt reprezentați în România de Organizația Națională Cercetașii României, prin mai bine de 2.500 de membri, răspândiți prin majoritatea orașelor mari din țară.

Viaţa "Do it yourself": baruri-scene de teatru, făbricuţe handmade şi mâncare gătită pentru cauze nobile VIDEO

Cu o vechime de 104 ani în lume și 98 de ani în România, cercetașii oferă educație non-formală, printr-o metodă veche de peste un secol - "Metoda Scout". Singurul criteriu de a aplica este limita de vârstă - minimum șapte ani.

Cercetasii timisoreni au participat la cea mai mare tabara din Romania

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

Anul acesta, Organizația Națională Cercetașii României a desfăsurat prima adunare cercetășească în Săliștea Sibiului, cu aproximativ 1.500 de oameni, fiind cea mai mare tabără organizată anul acesta în România. Oameni din țară și de peste hotare s-au întâlnit pentru a trăi două săptămâni împreună, pentru a se dezvolta prin desfășurarea a peste 100 de activități de diferite tipuri în natură.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite