Cât au cheltuit timişorencele pentru a arăta bine de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile au investit sute de lei pentru a arata impecabil, de Craciun
Femeile au investit sute de lei pentru a arata impecabil, de Craciun

Rochițe elegante, pantofi de care nu te poți desprinde, tratament cosmetic și unghii personalizate, special pentru crăciun. Saloanele de înfrumusețare au devenit neîncăpătoare în perioada premergătoare sărbătorilor. Timișorencele au scos din buzunare sume începând de la 300 de lei și chiar peste 1.000 de lei.

Să fii femeie costă, cu atât mai mult, de crăciun. Timișorencele nu s-au lăsat mai prejos și au cheltuit, în funcție de cât le-a permis buzunarul pentru ca să arate impecabil de sărbători. Programările pentru saloanele de înfrumusețare s-au făcut cu săptămâni înainte, ne spune Tania, o manichiuristă din Timișoara.

Zeci de copii şi-au văzut visele cu ochii. Moşul a sosit la mall

În ultimele săptămâni am avut programări de la 8 dimineața și până la 23 seara. Nu mai am nicio fereastră în care să primesc vreo clientă. Foarte căutate au fost unghiile roșii, urmate de cele în stil french. Am avut cliente care și-au făcut unghiile personalizate pentru perioada de sărbători. Este vorba despre fulgi de nea, clopoţei sau chiar un moş crăciun", spune aceasta. Pentru o manichiură simplă, femeile au trebuit să scoată din buzunar 20 de lei, în timp ce, pentru unghii aplicate cu gel, suma variază de la 60 și până la 90 de lei, în funcție de model. Pedichiura le-a mai ușurat pe timișorence de 30 de lei.

Ultima zi de şcoală pentru elevii Timişeni. Vezi structura anului şcolar pe 2012!

După curățenia interioară prin post, timișorencele au vrut să întâmpine sărbătorile cu tenul impecabil. Un tratament facial cu masaj costă 70 de lei. Cele care au trecut și pe la coafor, au mai scos din buzunar între 30 și 100 de lei.

Donații de peste 100.000 de euro pentru Opera din Timișoara

"Am investit cam 1.500 de lei numai în haine, înfrumusețare și pantofi. Dar, se merită. Pantofii cred că au fost cam scumpi - 300 de lei, în rest, m-am  pensat, am aplicat un tratament facial, m-am vopsit, mi-am făcut unghiile cu gel și mi-am luat o rochiță și un sacou. Eu zic că m-am descurcat, de banii ăștia", spune Simona Codrin. 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite