Captură de peste 900 de pachete de ţigări de contrabandă, la Deta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţigările şi alcoolul de contrabandă par a fi, în continuare o sursă de venit pentru locuitorii din apropierea graniţei. Doi tineri timişeni s-au ales cu dosar penal, după ce au fost depistaţi cu 960 de pachete de ţigări şi 46 de litri de alcool.

Poliţiştii din Deta au întocmit două dosare de cercetare pentru contraband, fiind ridicate în vederea confiscării a 960 de pachete de ţigări şi 46 de litri de alcool, de provenienţă străină.

EXCLUSIV Tânărul care a incendiat altarul Catedralei din Timișoara a fost eliberat de la Spitalul de Psihiatrie Jebel

Aceştia au oprit pentru control un autoturism condus de C. R. Dragani, de 21 de ani, din Deta care circula pe raza localitatii Moraviţa. Cu ocazia controlului efectuat în interiorul autoturismului, au fost depistate 960 de pachete de ţigări netimbrate pentru care acesta nu a putut prezenta documente de provenienţă.


Un alt autoturism condus de B. Ilie de 24 de ani, din localitatea Moraviţa, a fost depistat cu 46 de litri de alcool de provenienţă străină, fără a deţine documente de transport.
Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de  contrabandă şi evaziune fiscal. Poliţiştii continuă cercetările.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite