Cea mai tare comedie de la “Românii au talent” vine la Timişoara. Vezi cum poţi câştiga un bilet la stand-up comedy cu “Brigada 2 pe trei şi Mastterred”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Revelaţia umorului românesc vine la Timişoara. Spectacolul dorit de peste 300.000 de români popseşte la Timişoara, luni, la Casa de Cultură a Studenţilor. Băieţii care au impresionat juriul de la "Românii au talent" promit un spectacol de o oră şi jumătate. Cititorii Adevărul de seară Timişoara pot câştiga un bilet gratuit la spectacol.

Grupul de umor Brigada 2 pe trei si Mastterred au "speriat" ProTv-ul la emisiunea "Românii au talent" cu momentul lor de pantomima muzicală prezentat. Peste 329.000 de români au dorit să revadă în doar 24 de ore pantomima "Foc încrucişat"."Este, de departe, cel mai bun număr de comedie pe care l-am văzut în ultima vreme. Este cea mai simpla decizie", a declarat Andi Moisescu despre cei doi tineri.

Despre Brigada2 pe trei

Proiectul "Brigada2 pe trei" a început în octombrie 2008.Grupul este format din Flavius Kocsis, din judeţul Caraş - Severin şi Sorin Pârcălab din judeţul Bihor jud. Bihor. Cei doi au activat câţiva ani în grupul de umor al Casei de Cultură a Studenţilor Timişoara, numit OZN , înființat de Gigi Roșu a.k.a. Mastterred , grup cu care au participat şi au câștigat la Festivalul Național Studenţesc de Satira și Umor de la Târgu Mureş, în nenumărate rânduri. De la înfiinţare şi până acum, grupul a lansat 3 spectacole de stand-up comedy, intitulate "Prima Bucată" , "Setul Doi", şi "Versetul III".

Bilet gratuit pentru cititorii „Adevărul de seară"

Fanii umorului sunt aşteptaţi la un spectacol de o oră şi jumătate de stand-up comedy, cele mai tari pantomime muzicale din ţară şi nu numai,
luni, 23 mai de la ora 18 la Casa de Cultura a Studenţilor Timişoara. Tariful biletului este 20 de lei.

Cadou pentru cei mici: Magicianul timişorean de la „Românii au talent" promite un spectacol de iluzionism de Ziua Copilului

Dacă vrei să câştigi un bilet gratuit la spectacol, răspunde corect la întrebarea: „Cum s-a numit grupul de umor al Casei de Cultură a Studenţilor Timişoara, în care au activat Flavius Kocsis şi Sorin Pârcălab, începând din octombrie 2008?

Trimite răspunsul răspunsul corect pe adresa de mail: luminita.munteanu@adevarulholding.ro

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite