Bătălie la conducerea marilor universităţi de stat din Timişoara. Vezi programul alegerilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce la Universitatea de Vest din Timişoara, noul mandat de rector al lui Marilen Pirtea este validat miercuri, alte două universităţi se pregătesc de alegeri pentru funcţiile de conducere. Atât la UPT, cât şi la UMFT, bătălia este strânsă.

Agitaţie şi emoţii în marile universităţi de stat din Timiş. Săptămânile astea, profesorii universitari au intrat în febra alegerilor care vor desemna noii rectori.

La Universitatea Politehnica din Timişoara, ultima bătălie se dă chiar de Dragobete. Joi, 23 februarie, cadrele didactice şi studenţii vor trebui să aleagă între finaliştii ultimului scrutin - Prof.dr.ing. Viorel-Aurel Şerban şi Prof.dr.ing. Radu Vasiu. În avantaj după primul tur de scrutin este Viorel Şerban, care conduce cu 193 de voturi, faţă de cele 123 ale lui Radu Vasiu.

Aproape 30 de percuționiști au urcat pe scena Filarmonicii „Banatul" alături de Doru Roman

La Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara, actualul rector, Ştefan Drăgulescu nu mai poate candida la un nou mandat, din cauza limitei de vârstă impuse. Pe 27 februarie, bătălia se dă între Prof. univ dr. Dorel Săndesc, Prof. univ. dr. Marius Raica şi Prof. univ. dr. Pescariu Sorin.

Noul mandat al lui Marilen Pirtea, de la Universitatea de Vest Timişoara este validat miercuri, 22 februarie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite