Tragedie cumplită: un tânăr care a supravieţuit unui accident în care au murit tatăl şi sora sa este orfan de mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărabat de 41 de ani şi fiica lui de cinci ani au murit spulberaţi pe centura Timişoarei, vineri seara. Acum cinci luni, Farid Gholizadeh îşi pierdea soţia, din cauza cancerului. Singurul supravieţuitor este un băiat de 13 ani care a rămas orfan.

Se zbate între viaţă şi moarte, după ce a rămas orfan. Un băiat de 13 ani se află internat la Spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara, după ce a fost implicat într-un accident în care şi-a pierdut, atât tatăl, cât şi sora de cinci ani. Originari din Iran, familia Gholizadeh au venit la Timişoara acum mai bine de patru , împreună cu rudele tatălui. Şi-au deschis o fabrică de prăjituri în Dumbrăviţa. Acum cinci luni, mama copiilor murea însă de cancer.

ACCIDENT O fetiţă de patru ani şi tatăl său au murit. Fiul bărbatului, de 13 ani, este grav rănit

Comunitatea iraniană din Timişoara s-a solidarizat după accidentul în care Farid Gholizadeh şi-a pierdut viaţa.

Băiatul de 14 ani, rănit în accidentul de aseară are fracturii la ambele mâni şi ambele picioare. Potrivit medicilor de la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu, starea copilului este foarte gravă, fiind în operaţii continue de aseară. „Ultima operaţie în care a intrat durează de patru ore. Facem tot ce ne stă în putinţă pentru a-l salva", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii, Mihai Gafencu. 

Accidentul a avut loc vineri seară, pe centura Timişoarei. Camionul mergea spre Lugoj şi tocami intrase pe centură, când un autoturism care venea dinspre Lugoj a derapat, a intrat pe contrasens şi s-a izbit în plin de camion. În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar şoferul şi copilul cel mic au murit pe loc. Fiul cel mare al şoferului care se pare că a provocat accidentul este în stare gravă. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite