Au început probele scrise la Bacalaureat. Primii trei „trişori” au fost eliminaţi. Vezi ce riscă tinerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de liceu susţin prima probă la examenul de Bacalaureat. La numai două ore după ce examenul a luat start, trei elevi din judeţul Timiş au fost eliminaţi pentru tentative de fraudă.

Tinerii  absolvenţi de liceu dau astăzi prima probă scrisă la examenul de Bacalaureat. Aceştia vor trebui să îşi dovedească iscusinţa la Limba şi literatura română. Primii „trişori" au fost deja eliminaţi din examen, pentru că au încercat să copieze.

EXCLUSIV Telefonul antişpagă la examene este numai de formă. Ascultă cum tratează centralista reclamaţiile elevilor AUDIO

„Au fost eliminaţi din examenul de Bacalaureat trei elevi, până la această oră - doi din Timişoara şi unul din Făget. Aceştia au fost prinşi încercând să copieze. Elevii nu vor mai avea voie să susţină Bacalaureatul timp de două sesiuni", a declarat Marin Popescu, inspector şcolar general de Timiş.

EXCLUSIV Aici găseşti notele de la Evaluarea Naţională de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timişoara

Inspectoratul Şcolar Judeţean de Timiş a luat, în acest an, mai multe  măsuri de siguranţă, pentru a preveni copiatul şi fraudele. În fiecare sală de examinare a fost instalată câte o cameră web, care va funcţiona în regim non-stop, în timp ce elevi au la dispoziţie o linie telefonică gratuită pentru a semnala neregulile.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite