Timişorenii, provocaţi să fie Moş Crăciun. Află cum te poţi implica într-o campanie umanitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

În librăriile Cărtureşti 50 de căni şi carneţele îşi caută jumătăţile până la Crăciun. Este vorba despre o campanie care se pregăteşte să aducă lumină în privirea copiilor instituţionalizaţi, să-i determine pe aceştia să-şi deschidă sufletul, să se integreze în comunitate.

Cărtureşti se alătură, astfel, campaniei « Fii şi tu Moş Crăciun ! » iniţiată de cei de la Fundaţia Părinţi Clujeni (www.parinticlujeni.ro şi www.parintiaradeni.ro) în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş.

Astfel, cei care vor să fie aproape de toţi aceşti copii, să îi ajute în drumul lor spre câştigarea curajului de a se exterioriza şi lega prietenii, să le inspire încrederea în ei înşişi şi în cei din jur, pot sprijini în găsirea jumătăţilor pentru 50 de carneţele şi căni.

Pornind de la ideea de complicitate în idei şi gesturi frumoase care există între Cărtureşti şi cei care trec pragul librăriilor, sunt provocaţi la dăruire pe toţi care poartă în ei dorinţa de a bucura, în felul următor : dacă, odată ajuns în librărie, îţi exprimi intenţia de a cumpăra o cană şi un carneţel pentru un copil, doi sau mai mulţi, librăria Cărtureşti te sprijină în materializarea ei, venind cu jumătate din valoarea cadoului respectiv. Campania durează până pe 22 decembrie.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite