„Weekend Adevărul ”, lansat cu succes la Timişoara. Un nou produs apreciat de cititori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii „Adevărul" au avut o surpriză în acest sfârşit de săptămână - un nou produs adresat publicului larg a fost lansat pe piaţă. „Adevărul de weekend" s-a vândut ca pâinea caldă şi le-a adus o bucurie timişorenilor.

Timişorenii au găsit la chioşcurile de ziare, dar şi în librăriile „Adevărul", un nou produs, destinat publicului larg. Prima ediţie „Adevărul de weekend" a înregistrat un real succes la lansare.

image

„Nu am apucat să îl cumpăr încă, dar o să ajung la chioşcuri. Chiar sunt curioasă, având în vedere că citesc produsele Adevărul", a decalrat Copaciu Gabriela, o studentă de 20 de ani.

image

Vladimir Culea, inginer, la 44 de ani spune că a avut o bucurie când a văzut produsul de 128 de pagini la chioşcuri. „Chiar azi l-am cumpărat. Îmi place că scrieţi şi despre oameni care nu fug după bani şi despre valorile tradiţionale", a declarat bărbatul.

image

Şi juristul Carmen Cotlea spune că noul produs i-a stârnit interes. „Am citit. Îmi plac subiectele care abordează idei originale şi mai ales, cele legate de copii. Consider că e genul de ziar din care fiecare îşi găseşte ceva de citit", a decalrat femeia în vârstă de 32 de ani.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite