Căldura scoate prostituatele în stradă cu tarife diferenţiate pentru localnici şi străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Demetriade este unul din locurile preferate ale prostituatelor din Timişoara
Strada Demetriade este unul din locurile preferate ale prostituatelor din Timişoara

Fetele care se vând pe bani sunt de găsit pe şoselele din toate marile oraşe din Vest, spre disperarea oamenilor legii. Pe centurile de ocolire ale marilor oraşe, la intrarea în ţară sau în zonele industriale, tinerele care se vând pe bani au reapărut. Prostituatele cred că recesiunea nu le va da peste cap planurile.

Fetele spun că reprezentanţii inspectoratelor de poliţie le fac probleme doar atunci când trebuie să fie la zi cu norma de sancţiuni. „Ofiţerii din teren le amendează constant, însă în mare parte, sancţiunile rămân neplătite”, a spus Marinela Apostolache, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Timiş. Prostituatele din Timişoara şi Arad se consideră cele mai ieftine, scăzând dramatic tarifele pentru servicii. Situaţia se schimbă în cazul „păsărilor de noapte” din cluburile de profil, unde distracţia începe de la 100 de euro.

Prostituatele din Oradea sunt mai pragmatice decât fetele din restul ţării, iar clienţii sunt taxaţi diferenţiat, tarifele pentru străini fiind mult mai mari decât cele aplicate localnicilor. La intrarea în ţară, românii plătesc între 50 şi 100 de lei pentru o partidă de sex, iar străinii între 50 şi 100 de euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite