Faimoasa trupă rock Kasabian revine în vară la Festivalul Sziget

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artiştii au concertat şi anul trecut la Budapesta, oferind spectatorilor un concert uluitor, în deschiderea celor de la Muse. Festivalul Sziget va avea loc în această vară, în perioada 10-15 august, în Budapesta, pe insula Obudai.

Cântăreaţa de soul Amy Winehuse, un adevărat „popcult icod", câştigătoarea a cinci premii Grammy, va cânta în acest an la Festivalul Sziget. De asemenea, fanii de pop şi rock british vor putea urmări un concert extraordinar Kasabian. Tot pe scena principală vor urca şi cei de la The Maccabees. Printre trupele faimoase care au mai cântat şi până acum la Sziget şi care se vor întoarce şi anul acesta se numără Good Charlotte. Conform site-ului oficial al festivalului, www.sziget.hu , recent şi-au mai anunţat participarea Deftones, Within Temptation, Kid Cudi, Peter Bjorn and John.

Trupe faimoase 

În urmă cu o lună, organizatorii festivalului anunţaseră primele nume care tăiau răsuflarea fanilor. Este vorba despre Pulp, Interpol şi The National, la care se adăugau Dizzee Rascal, Smash Mouth, Flogging Molly, Gogol Bordello, Chemical Brothers, Skunk Anansie, Hurts, Gotan Project, Marina and the Diamonds sau Judas Priest. Toţi cei care îşi rezervă locuri până pe 30 aprilie vor plăti 170 de euro, sumă în care este inclusă şi camparea, sau 140 de euro dacă turiştii se gândesc să se cazeze altundeva. După data de 30 aprilie, preţul biletelor va ajunge la 200 de euro. Cei care vor dori să cumpere bilete pentru o singură zi de concerte vor scoate din buzunar 45 de euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite