Cei mai frumoşi câini din România se vor întâlni cu timişorenii în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de câini sunt aşteptaţi sâmbătă şi duminică, la Arena Aquasport din Timişoara, acolo unde vor avea loc trei noi expoziţii chinologice internaţionale. Vor lua parte aproape 1.500 de câini, provenind din 22 de ţări.

Cei mai frumoşi câini din România, dar şi din alte 22 de ţări, inclusiv din Mexic, vor concura la Timişoara pentru obţinerea titlurilor de campion de club, CACIB, cel mai bun exemplar al rasei sau chiar şi cel de campion al României. „Avem înscrişi 667 de câini în prima zi de CACIB, 705 în cea de a doua zi, plus 123 de câini înscrişi la expoziţia de specialitate organizată de Dac Moloss Club România. Sunt proprietari care provin din 22 de ţări, inclusiv din Mexic!", a declarat Daniela Radu, preşedintele AChR Timiş.

De asemenea, arbitrajul va fi asigurat de specialişti din şapte ţări. „Vor fi organizate nouă ringuri. Arbitrajul este asigurat de nouă arbitri provenind din România, Italia, Portugalia, Finlanda, Austria, Israel şi Turcia. Printre rasele prezente putem enumera Cane Corso, Scottish Terrier, Bull Terrier mini, Yorkshire Terrier, Coton de Culear, Chinese Crested, Maltese, Tibetan Spaniel, Chihuahua, Boston Terrier sau American Bull Terrier. În plus, în expoziţie va fi prezentată şi cea de a patra rasă românească, aflată în curs de omologare, Ciobănescul Corb. Oamenii vor avea ocazia să descopere şi această superbă rasă", a mai declarat Daniela Radu.

În fiecare din cele două zile de expoziţie, întâlnirea se va termina în ringul central cu apreciatele competiţii pentru desemnarea celui mai bun baby, puppy, junior, cel mai bun câine al expoziţiei. Nu vor lipsi demonstraţiile de dresură.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite