Grav accident de circulaţie la ieşirea din Timişoara: un camion a lovit două maşini şi a ras sute de metri de parapet GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un camion şi două autoturisme au fost implicate într-un grav accident, produs în urmă cu câteva minute, pe Calea Lugojului din Timişoara. Circulaţia pe ambele sensuri, atât spre Lugoj, cât şi dinspre Lugoj spre Timişoara, este dată peste cap.

UPDATE, ORA 18.10

Poliţiştii au stabilit că de vină pentru accident este şoferul camionului. Se pare că şoferul nu a calculat distanţa dintre vehiculul de mare tonaj pe care îl conducea şi cele două autoturisme din faţa sa. Şoferul camionului a încercat să depăşească primul autoturism, însă nu a făcut decât să îl acroşeze. Maşina, în care se aflau patru persoane, s-a răsucit pe şosea. Şoferul unei alte maşini s-a speriat şi a tras puternic de volan, autoturismul pe care îl conducea ajungând în câmp, la marginea şoselei.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

image

În total trei persoane au fost transportate la spital. Se circulă cu greutate şi la această oră.

UPDATE, ORA 18.00

Trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital. Nici unul dintre şoferi nu este băut. La locul accidentului a sosit şi o autospecială de pompieri. Pompierii vor să se asigure că şansele ca şi camionul să fie cuprins de flăcări să fie minime.

UPDATE, ORA 17.30

Accident grav între un camion şi două autoturisme. Trei ambulanţe şi o echipă de descarcerarea au sosit la faţa locului.Circulaţia pe ambele sensuri, atât spre Lugoj, cât şi dinspre Lugoj, spre Timişoara este dată peste cap, după ce un camion a distrus parapetul ce despărţea sensurile de mers, nu înainte de a lovi două autoturisme.

image

Una dintre maşini a ajuns în şanţ la marginea drumului, în timp ce al doilea autoturism s-a răsucit pe şosea.  Se circulă cu mare greutate, încă nu se ştie numărul exact al victimelor.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite