VIDEO Tencuiala căzută de pe sediul PNŢCD din Piaţa Libertăţii a avariat un Mercedes de lux UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clădirile istorice din Timişoara lăsate în paragină îşi cer din nou tributul. O maşină de lux a fost avariată serios de tencuiala căzută de pe sediul PNŢCD Timişoara.

VEZI AICI GALERIE FOTO

UPDATE, ORA 15.25

Proprietarul a rămas stupefiat când a văzut în ce hal arăta maşina. „Am parcat azi dimineaţă. Parchez aici de trei ani, pentru că lucrez în zonă. Acum doi ani era să îmi pice în cap o bucată de mortar, tot ce pe clădirea asta. Mă interesează să îmi recuperez banii. Cred că e o pagubă de câteva sute de euro”, a declarat Tiberiu Flueraş (foto).



În clădirea din Piaţa Libertăţii se află şi sediul PNŢCD, câteva cabinete de avocatură, dar locuiesc,  şi persoane fizice. "Asociaţia de locatari a solicitat şi a primit fonduri pentru reparaţii la această clădire. S-au şi început lucrările pe acoperiş", a spus unul din cei care lucrează la o firmăă care funcţonează în clădire.



În urmă cu câteva minute bucăţi de tencuială de pe clădirea din Piaţa Libertăţii s-au desprins şi au căzut pe o maşină parcată regulamentar lângă trotuar. Bucata de tencuială a spart parbrizul maşinii. Proprietarul încă nu a aflat, dar la faţa locului a ajuns un echipaj de al Poliţiei Locale pentru a împrejmui zona.


click pe poze pentru galerie foto!

Clădirile istorice din Timişoara sunt un real pericol. Aproape că nu trece zi fără ca tencuiala de pe câte o clădire să nu pice. Numai o minune face să nu se înregistreze victime omeneşti.



Totul porneşte din indiferenţa proprietarilor şi a primăriei. Cei care au în proprietate o clădire istorică trebuie să se asigure că imobilul este întreţinut. Pe de altă parte, municipalitatea trebuie să-i amendeze pe toţi cei care nu întreţin clădirile istorice. În realitate, paragina în care se află clădirile istorice este pusă pe seama lipsei banilor.



Cazul de astăzi nu este singular. Vara trecută, tencuiala căzută de pe o clădire din Piaţa Sfântu Gheorghe a distrus o maşină parcată regulamentar. VEZI AICI DETALII.





Pompierii şi cei de la Salvo au curăţat clădirea

image
image

La câteva ore după ce tencuiala a început să se desprindă de clădire, la faţa locului şi-au făcut apariţia pompierii şi cei de la Salvo. Circulaţia maşinilor în Piaţa Libertăţii a fost deviată pe timpul în care s-a curăţat faţa pentru a se evita alte incidente nedorite. S-a intervenit cu o autospecială cu scară de la pompieri, iar angajţii de la Salvo au decojit tencuiala acolo unde era pericol să se desprindă. În câteva minute, a fost curăţat faţada întregii clădiri.

image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite