Sinucidere în Utvin după o misiune încheiată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gestul lui Dumitru Silaghi, în vârstă de 66 de ani, a şocat întreaga comună, bărbatul fiind considerat un stâlp al comunităţii, extrem de apropiat de familie. Pensionar de 16 ani, bărbatul primea lună de lună o pensie de 1.000 de lei cu care îşi ajuta familia.

Marţi, pe când soţia lui a plecat de acasă, bărbatul şi-a luat inima în dinţi şi s-a spânzurat în şura din spatele casei.

Pensionarul pregătise acest moment de mai multă vreme, astfel că soţia sa l-a găsit fără suflare, pe un scăunel din apropiere fiind găsite două bilete de adio. Unul dintre ele era datat pe 17 noiembrie, în timp ce pe al doilea nu era trecută nicio dată.


Bilete de adio


În ambele bilete, Dumitru Silaghi spunea că îşi iubeşte familia şi că va rămâne în continuare alături de ei, din ceruri. În plus, sinucigaşul adaugă că, din punctul lui de vedere, şi-a încheiat misiunea pe pământ, construindu-le un viitor copiilor lui, doi la număr, şi asigurându-i o bătrâneţe decentă soţiei. „A iubit viaţa, pe Dumnezeu, pe toate rudele. Nu îmi dau seama ce s-a întâmplat cu el. Se bucura de viaţă şi nu era zi în care să nu meargă la biserică”, a spus Petru Oneţ, de 69 de ani, cuscrul sinucigaşului.

A iubit viaţa, l-a iubit pe Dumnezeu, şi-a iubit toate rudele.
Petru Oneţ, cuscrul sinucigaşului

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite