Timişoara: Şeful fiscului rămâne în arest pentru şpaga luată de la escrocii Radisson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea şefului Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Timiş, Ionel Olari de a fi cercetat în stare de libertate. Potrivit Agerpes, Olari rămâne în arest pentru următoarele 29 de zile.

Şeful DGFP Timiş, cercetat de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru că ar fi luat şpagă de la escrocii Radisson a fost arestat la începutul săptămânii. Olari a făcut recurs, cerând să fie cercetat în stare de libertate, dar magistraţii Curţii de Apel Bucureşti i-au respins cererea şi îl menţin în arest pentru următoarele 29 de zile.

Ionel Olari este acuzat că în calitate de şef al Gărzii Financiare Timiş a beneficiat de excursii în străinătate plătite de Ciprian Nistor şi Andreas Nadasdy, care prin firma Radisoon au înşelat zeci de oameni. Nistor şi Nadasdy sunt arestaţi şi ei după ce au luat bani în avans de la oameni pentru apartamente pe care nu le-au construit niciodată. Prejudiciul cauzat de escrocii Radisson se ridică la aproape trei milioane de euro.

Procurorii anticorupţie îl mai acuză pe Olari şi de faptul că a încercat să influenţeze martorii şi să zădărnicească ancheta. În acelaşi timp, Ionel Olari este acuzat de doi comisari ai Gărzii Financiare, că i-ar fi „certat” pentru că „au îndrăznit” să controleze societatea Radisson.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite