Studenţii suspectaţi de crima de la Medicină au mai primit încă 60 de zile de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii ucigaşi au fost trimişi în judecată, astăzi, după ce poliţiştii au încercat timp de patru luni să strângă probe împotriva lor. Studenţii sunt acuzaţi pe lângă omor şi de profanare.

Citeşte şi:

Avocaţii studentei acuzate de crima de la Medicină cer mutarea procesului din Timişoara
A început procesul crimei de la Medicină: studenţii sunt acuzaţi de omor şi profanare de morminte

Carmen Bejan, de 20 de ani, este cea care i-a aplicat loviturile mortale de cuţit lui Trifu Schroth, de 65 de ani, încurajată de iubitul ei, Sergiu Florea. Aceasta este concluzia la care au ajuns anchetatorii crimei de la Medicină. Aceştia îi reproşează tânărului că nu a încercat să îşi împiedice iubita să comită oribila crimă.



Pe lângă faptul că riscă 25 de ani de închisoare, fiind judecaţi pentru omor deosebit de grav şi pentru profanare, ei trebuie să plătească 10.000 de lei, costul anchetei realizate de poliţişti. În plus, Lucreţia Schroth, soţia victimei, cât şi fratele romului tranşat, vor să solicite daune civile de la ucigaşi, însă nu au căzut de acord asupra sumei.

Primul termen în proces este în 4 decembrie. Studenţii vor ajunge înainte de această dată în faţa judecătorilor. Magistraţii trebuie să le prelungească mandatele de arestare, care expiră la 28 noiembrie.

Filmul crimei


Anchetatorii consideră că studenta, Carmen Bejan, l-a ucis pe Trifu Schroth, care venise în camera de cămin a fetei pentru o partidă de sex. Procurorii au stabilit că iubitul ei, Sergiu Florea, a intrat peste cei doi în cameră şi i-a dat cu spray în ochi victimei, după care l-a lovit în cap pe Schroth cu pumnii şi cu picioarele. Apoi tânărul i-a dat iubitei sale un cuţit cu lama de 17 centimetri, cu leduri, şi i-a cerut să-l înjunghie în piept, iar anchetatorii spun că fata a executat ordinul. Împreună au tranşat cadavrul, iar picioarele şi trunchiul le-au pus în pungi de plastic şi într-un geamantan. Toate acestea le-au aşezat ulterior în portbagajul Mercedes-ului negru al lui Trifu Shroth, parcat în faţa căminului.

Dat de gol de poligraf




„Tânăra a refuzat testul poligraf, în timp ce iubitul ei a solicitat în repetate rânduri efectuarea testului”, a spus Mihaela Pop, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. Procurorii susţin că studenta a fost necooperantă în timpul anchetei, a refuzat testul poligraf şi confruntarea cu iubitul ei. Sergiu Florea a fost cooperant cu anchetatorii, însă a căzut testul poligraf chiar la întrebările despre actul propriu-zis al înjunghierii.


image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite